Spring til indhold

Velkommen

Tak for dit besøg på vores hjemmeside. Her finder du information om Bolivia, det dansk-bolivianske udviklingssamarbejde, finde råd og vejledning til din rejse samt læse om ambassaden i La Paz' arbejde.

""
Ambassadens indgang i bygningen Edificio Fortaleza

Ambassaden i La Paz blev oprettet i 1994, da Bolivia blev programsamarbejdsland for udviklingssamarbejde. Udviklingssamarbejdet er ambassadens største arbejdsområde.

Ambassaden varetager desuden bl.a. borgerservice, hvor vi behandler visum og opholdstilladelsesager og bistår enten nødstedte danskere eller danskere, som har behov for ambassadens støtte i andre sager.

Hvis du har behov for yderligere informationer om vores arbejde eller om Bolivia, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ambassaden varetager opgaver inden for borgerservice, handel og udviklingsarbejde. Hvis du planlægger at opholde dig i Bolivia i kortere eller længere tid, anbefaler vi, at du registrerer dig på udenrigsministeriets danskerliste. Det gør det nemmere for os at kontakte danskere i området i tilfælde af en krisesituation.
Det kan desuden være en god idé at kigge nærmere på vores hjemmeside for at få gode råd til rejsen og en grundlæggende viden om landet. Dette finder du under menupunktet Rejse og ophold.

En stor del af ambassadens arbejde er varetagelse af udviklingssamarbejdet med Bolivia. Danmark yder årligt cirka 185 millioner kroner i udviklingsstøtte til Bolivia, og vores opgave er at sikre at så mange fattige bolivianere som muligt får gavn af den danske støtte. Det gør vi gennem tre sektorprogrammer der støtter landbrug, uddannelse og miljø og gennem to tematiske programmer der støtter retssektoren og den offentlige sektor i landet. Desuden arbejder vi for, gennem B2B-projektet, at skabe samarbejde mellem bolivianske og danske virksomheder for også på denne måde at bidrage til udviklingen i Bolivia. Du kan læse meget mere om vores udviklingsarbejde under menupunktet Danida.

Videopræsentation af Den Danske Ambassade i La Paz og Bolivia.

Den Kongelige Danske Ambassade i Bolivia

Embajada Real de Dinamarca
Avenida Arce 2799
esq. Cordero
Edificio Fortaleza, piso 9
P.O. Box 9860
La Paz, Bolivia

 

Tlf: +591 (2) 243 2070

Fax: +591 (2) 243 3150

E-mail: lpbamb@um.dk

 

Åbningstider

Mandag- torsdag kl. 9-16
Fredag kl. 9-15

Uden for åbningstiden viderestilles opkald til Udenrigsministeriets 24/7 Borgerservice.

 

Lukkedage 2016

2. november - Alle Helgen

 

''

 

Besøg ambassadens Facebook-side, hvor vi løbende lægger nyheder, billedereportager og andre opdateringer op.

Embajada de Dinamarca (La Paz)

 

''

 

Følg ambassaden på Twitter-kontoen for Charge d’Affaires Rikke Zeuner, hvor aktuelle emner fra Bolivia og ambassadens arbejde tweet'es og følges.

@DKAMBinBolivia