Spring til indhold

Velkommen

Som følge af beslutningen om udfasningen af bistanden til Bolivia lukker den Danske Ambassade i La Paz pr. 15. august 2017. Ansvaret for borgerservice: Nødstedte danskere, pas, kørekort, stemmesedler mv. overdrages pr. 1. juli 2017 til den danske honorære generalkonsul Pablo Rojas - yderligere information under 'Honærere Konsulater i Bolivia'. Ansvaret for gennemførelsen af bistanden overføres pr. 1. juli 2017 til den Midlertidige Styringsenhed i La Paz under supervision af den Danske Ambassade i Bogota, Columbia. Har du behov for yderligere information om vores arbejde eller om Bolivia, er du altid velkommen til at kontakte os. 

""
Ambassadens indgang i bygningen Edificio Fortaleza

Ambassaden i La Paz blev oprettet i 1994, da Bolivia blev programsamarbejdsland for udviklingssamarbejde. Udviklingssamarbejdet er ambassadens største arbejdsområde men er under udfasning med endelig afslutning den 31. december 2018.

Ambassaden varetager opgaver inden for borgerservice, udviklingsarbejde og handel . Hvis du planlægger at opholde dig i Bolivia i kortere eller længere tid, anbefaler vi, at du registrerer dig på udenrigsministeriets 'Danskerliste.' Det gør det nemmere for os at kontakte danskere i området i tilfælde af en krisesituation.

Det kan desuden være en god idé at kigge nærmere på vores hjemmeside for at få gode råd til rejsen og en grundlæggende viden om landet. Dette finder du under menupunktet Rejse og ophold.

Ambassadens primære arbejdsopgave er varetagelsen af udviklingssamarbejdet med Bolivia. Danmark yder årligt cirka 127 millioner kroner i udviklingsstøtte til Bolivia, og vores opgave er at sikre, at så mange fattige bolivianere som muligt får gavn af den danske støtte. Det gør vi gennem Landeprogrammet, der støtter landbrug/produktion, miljø/klima/naturressourceforvaltning, og rettigheder/adgang til retssektoren. Desuden arbejder vi for at skabe samarbejde mellem bolivianske og danske virksomheder for også ad den vej at bidrage til en bæredygtig og inklusiv vækst i Bolivia. Du kan læse meget mere om vores udviklingsarbejde under menupunktet Danida.

Videopræsentation af Den Danske Ambassade i La Paz og Bolivia.

Den Kongelige Danske Ambassade i Bolivia

Embajada Real de Dinamarca
Avenida Arce 2799 Esq. Cordero
Edificio Fortaleza, piso 9
P.O. Box 9860
La Paz, Bolivia

 

Tlf: +591 (2) 243 2070

Fax: +591 (2) 243 3150

E-mail: lpbamb@um.dk

 

Åbningstider

Tirsdag- torsdag kl. 10:00-12:00

Uden for åbningstiden viderestilles opkald til Udenrigsministeriets 24/7 Borgerservice.

 

Den Danske Ambassade i La Paz lukker på permanent basis pr. 15. august 2017.

 

Lukkedage 2017

Mandag 2. januar - Lokal helligdag

Mandag 23. januar - Etableringen af Den Plurinationale Stat Bolivia

Mandag 27. januar-tirsdag 28. januar - Karneval

Fredag 14. april - Langfredag

Mandag 17. april - Palmesøndag

Mandag 1. maj - Arbejdernes Int. Kampdag

Torsdag 25. juni - Kristi Himmelfart

Mandag 17. juli - Årlig byfejring i La Paz

 

 

''

 

Besøg ambassadens Facebook-side, hvor vi løbende lægger nyheder, billedereportager og andre opdateringer op.

Embajada de Dinamarca (La Paz)

 

''

 

Følg ambassaden på Twitter-kontoen for Chargé d’Affaires Rikke Zeuner, hvor aktuelle emner fra Bolivia og ambassadens arbejde tweet'es og følges.

@DKAMBinBolivia