Spring til indhold

Ambassaden tilbyder danske virksomheder  

En af ambassadens vigtige opgaver er at fremme danske virksomheders interesser i Bolivia. Her på siden kan du læse mere om, hvordan ambassaden kan hjælpe din virksomhed.

Vores afdeling for kommercielle aktiviteter arbejder for at fremme danske virksomheders interesser i Bolivia. Det gælder både virksomheder, der allerede er til stede i Bolivia, men også virksomheder, der ønsker at komme ind på det bolivianske marked.

Danmark har været til stede med en ambassade siden 1994 og har derfor stor indsigt i og viden om Bolivia og det bolivianske marked. Ambassaden er først og fremmest en udviklingsambassade, og derfor er en række af de kommercielle Danida-programmer fortsat aktive i landet. Danske virksomheder med et ønske om at bidrage til udvikling af landet har således en spændende mulighed for at opnå støtte gennem disse programmer.

I takt med at landet har udviklet sig, har det private marked ligeledes udviklet sig og er nu et attraktivt marked for danske virksomheder, der ønsker at komme ind på et marked i udvikling.

Kontakt os gerne for mere information gennem oplysningerne til højre på siden.

"Solceller"

 

Kontakt

""

Jorge Salinas

Programansvarlig

E-mail: jorsal@um.dk